Gavekort - hotellpakke - til den som har alt!

Hotellpakke med 2 billetter til Stage Dolls på Ansnes Brygger 24. juni 2017. 
Transport t/r Dolmsundet hotell - Ansnes Brygger. 
Overnatting i våre flotte hotellrom. Frokost på søndag.

EKSKLUSIVT GAVEKORT FOR 2 PERSONER: Stage Dolls / inngangsbilletter / overnatting med frokost / transport
2,580.00

Opplev rorbufesten med Stage Dolls på Ansnes brygger 24. juni 2017!

Vi har pakkepriser og selger gavekort med 2 billetter, transport t/r Dolmsundet hotell - Ansnes brygger og overnatting i et flott hotellrom på Dolmsundet hotell! Frokost inkl.  Alt dette får du fra kun kr 2.580,-!

Legg i handlekurv

Gjenopplev glansdagene!

Gjenopplev glansdagene og de store hittene "Soldiers Gun", "Commandos", "Still in Love" og "Love Don't Bother Me" på Hitra og Ansnes Brygger 24. juni 2017!

Stage Dolls er et norsk rockeband med base i Trondheim. Gruppa ble stiftet av Torstein Flakne som fra før hadde hatt stor suksess i popbandet The Kids.

Bandet har alltid prioritert å spille foran publikum. Etter en tidlig og strabasiøs turne i Nord-Norge på starten av 1980-tallet ble bandet gradvis etablert som en konsertattraksjon, og antallet reisedøgn steg betraktelig.[4] En spesielt aktiv konsertperiode kom mot slutten av 1980-tallet, og inkluderte utenlandslansering og opptreden på sentrale rockscener som Marquee Club og Hammersmith i London, og Palace i Los Angeles. Utover på 2000-tallet opplevde bandet en fornyet interesse, og gode besøkstall på konsertene. I 2003 feiret de 20-årsjubileum, med en Jubileumsturne.