5 ting å oppleve på Hitra i vinter

Hitra er spennende også på vinteren og er spesielt godt tilrettelagt for firmaturer og andre gruppereiser. Dyrk fellesskapet i trivelige omgivelser med godt vertskap. Vi tilpasser reisen deres behov og formål; om det skulle være for eksempel faglig påfyll, styresamling, jubileum, eller teambuilding.

Her er 5 forslag på ting du kan og burde oppleve på Hitra i vinter!

Dolmsundet Sea Lodge

Denne store luksusvillaen er som et eget lite hotell. Den har fasiliteter som gjør at den tilfredsstiller mange behov og mulighet til å møte den servicegraden du ønsker.

Villaen huser 5 store soverom og bad og kan ha opp til 20 sengeplasser. Ønskes fler rom kan det komplimenteres med hotellrom på Dolmsundet hotell som ligger i direkte nærhet. Huset har stort, velutstyrt kjøkken, dining og store fellesarealer med panoramautsikt ut over Dolmsundet. Det finnes også en 86” C-touch konferanseskjerm som gjør huset perfekt for styresamlinger eller andre møter.

I tillegg har huset sauna, jacuzzi og egen flytebrygge med stupetårn som kan brukes etter hvor dristig dere er i vintermånedene.

Servicegraden tilpasses deres behov og det finnes mulighet for “homestyle breakfast” med råvarer som er handlet in og ligger klare i huset. Det ka også serveres lunsj og 3-retters middag med egen kokk og servitør.


Games & grill i lavvoen

Lavvoen og eventparken vår er perfekt for teambuilding, firmafester og andre livfulle gruppearrangement året rundt.

Games & grill er et populært arrangement hvor det først legge opp til spennende teambuilding med aktiviteter tilpasset gruppen. Gruppen deles opp i lag og konkurrerer mot hverandre, noe som lar konkurranseinstinktet kommer til overflaten hos en del.

Etter teambuildingen serveres det en flott grillbuffé inne i lavvoen. Stemningen rundt bålet er både koselig og uformell. Lavvoen har bar og sjenkebevilgning. Etter middagen kan det legges opp til quiz, karaoke og dans.

Lavvoen holder behagelige temperaturer og kan romme opp til 100 personer.


Ostesmaking på Hitra Gårdsmat

På det lille ysteriet Hitra Gårdsmat driver de med filosofien at glade kyr gir gode oster. Og dette stemmer vel ganske godt fordi deres oster er godt meriterte med gull og andre medaljer fra VM, NM og er rekke andre kåringer.

Hos Hitra Gårdsmat får du hilde på kyrne i fjøsen og bli med ned til ostegrotta og høre om produksjonen og gården før du får smake på gårdens mange spennende oster.

For grupper opp til 10 pers kan ostesmakingen skje nede ved grotta og for større grupper er vi oppe i restauranten.


Ølsmaking på Storm Brygghus

Storm Brygghus på Kvenvær gjør ølsmaking til en minneverdig opplevelse. I en koselig atmosfære får du høre lokale historier om brygghuset og grenda. Mens dere får smake på deres egne produksjon får dere et lite lynkurs i ølbrygging hvor de fleste sanser blir satt i sving! Dere får også være med inn hvor ølet brygges og se hvordan produkjsonslinjen driftes.

Vertskapet på brygghuset, Arne og Siv er begge utrolig gjestfrie. Og legger gjerne opp til live-musikk og god stemning.

Ølsmakingen på Storm Brygghus kan fint kombineres med ostesmaking på Hitra Gårdsmat.


Nydelig lokalmat

Hitra og Frøya er kjent for å være et sjømats-mekka og vi har også mye spennende mat fra land. Viktigst av alt har vi gode restauranter som stolt tilbereder og serverer deg øyrikets spesialiteter.


Ønsker dere en god matopplevelse når dere er her finner vi gjerne det tilbudet som passer deres ønske best.


 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

E-post: post@dolmsundet.no

Tlf.: 72 44 04 40


 
Forrige
Forrige

Velkommen til påskebuffet på Dolmsundet hotell

Neste
Neste

Afterwork og juleavslutninger