Dolmsundet hotell er gaselle-bedrift i 2020

fasade aperitif-5259.jpg

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret de norske Gaselle-bedriftene i samarbeid med Bisnode Credit. Kravene til å bli en Gaselle-bedrift er blant annet å doble omsetningen over fire år, og unngått negativ vekst.

Å bli kåret til en Gaselle-bedrift tegner et godt bilde av resultatene og veksten vi hadde i 2018 og 2019. Det er artig å ta i mot utmerkelser som dette, sier Stian Vatn, daglig leder i Dolmsundet hotell Hitra AS.

Det gode resultatet i 2018 og 2019 kommer i følge hotellet av økt markedsinteresse og økt tilreisning til øyregionen Frøya og Hitra. Over 2018 og 2019 har hotellmarkedet økt betraktelig, og Dolmsundet hotell har evnet å tatt sin del av økningen.

Av økningen i denne regionen er det vi som har kapret mest av markedsandelen. Det gjenspeiler tankegangen vår og det harde arbeidet vi legger i det. Gjengen på hotellet står på dag og natt for at gjestene våre skal trives, sier Vatn.

I 2020 ble veldig mange hoteller verden over rammet av Covid 19-pandemien, men takket være et sterkt næringsliv i øyregionen er det fortsatt mye aktivitet og tilreisende til regionen.

Forrige
Forrige

Dolmsundbrua og nordlyset