Losje-treff, 130 personer, juni 2018

3 dagers losje-treff - 130 deltakere - opphold, grillfest, utflukter, møterom og festmiddag

Kjære alle ansatte på Dolmsundet Hotell
v/ Stian Vatn.

Jeg vil på vegne av 8 tilfredse damer fra Gjøvik få sende dere alle en stor og velfortjent TAKK for ei uforglemmelig helg!
Losje- treffet var det essensielle ved dette besøket, men oppholdet på hotellet er like viktig for oss.

Som tidligere nevnt var de første kontaktene med hotellet, og Stian, positivt. Jeg bestilte godt vær, og til og med det ble ordnet! Du viste en ekte glede, raushet og engasjement jeg aldri har opplevd. 

Leiligheten var utmerket, maten like så.

Jeg har lagt inn et godt ord for dere til alle jeg har snakket med etter at jeg kom hjem. Personlig har jeg et ønske om å komme tilbake til dere og bruke litt tid på å se hele øya.

Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer!


Hilsen fra damene i Losje ***** 
Ragna Ulvund.
 


A marvellous getaway to the coast

3 dagers seminar - 35 deltakere - jernalder-OL

A work related event was necessary for us to discover this gem on the island of Hitra. A wonderful place with excellent hosts 2 hours from the city of Trondheim. Great rooms, free nespresso in every room and the fastest internet I've experienced in any hotel I've been to. The dinner was great, based on local products. Great scallops as starter, deer steak as main. Great breakfast and lunch, good conference facilities and marvelous surroundings. A family run hotel, the service was excellent throughout. We did not peruse the rental boats or the trekking possibilities this time around, but we'll do that the next time around, maybe staying in one of the flats in the hotel, or the neighbouring cabins, also run by the proprietors, the Vatn family.

— brys320 på TripAdvisor.com


Firmatur med aktiviteter og overnatting

3 dagers firmatur - jernalder-OL - middag i langhuset - båttur med Nattseilerne og lunch på Hopsjøbrygga - guidet tur på Ulvøystien

Tusen takk for en flott helg på Dolmsundet hotell! Takk for all velvilje og skreddersydd opplegg, - vi er full av gode minner fra båtturen med Nattseilerne, nydelig mat både i Langhuset og på hotellet, artig jernalder-OL og flott guidet tur på Ulvøystien med Stian og familie. Tusen takk igjen - det kunne ikke vært bedre! Takknemlig hilsen fra oss. 

— Kristin Skram


Overnatting hotellrom

Meget sentralt hotell både ift Hitra og Frøya. Flotte rom og leiligheter. Og vertskap som bryr seg. Wifi og 4G med særdeles god kvalitet. Apple-TV på rommene også kjekt. Lite men fint trimrom som gjorde nytten. Tur- og rekrasjonsmuligheter i toppklasse. Både til vanns- og lands :)

Pål M. Dahlø


Blir nesten som mitt andre hjem.

Hei på dokk
Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år
Takker for god mat, flott service og trivelige ansatte, føler dere tar godt vare på gutan. Blir nesten som mitt andre hjem.
Takker for samarbeidet.

Joar - Bl Entreprenør

Seminar

3 dagers seminar - 35 deltakere - jernalder-OL

Takk for en super helg, ekstra ros til vennlig og oppmerksom betjening. Rene og kule leiligheter. Perfekt å sitte ute i vakre omgivelser utover de sene nattetimer. Anbefales på det sterkeste - ingen grunn til å velge noe annet neste gang!

— Mariann Rødseth
 


Veldig trivelig plass og hyggelig vertskap.

Tusen takk for to flotte dager på Dolmsundet Hotell. Veldig trivelig plass og hyggelig vertskap. Vil anbefale dette hotellet til alle som planlegger firmaturer til Frøya/Hitra.

Kari-Anne Ofstad


Overnatting store leiligheter

God service og helt fantastisk mat. Bor i en nyoppusset leilighet med alle nødvendige hvitevarer. Stor flatskjerm med apple tv. Egen terasse med grillhjørne og sittegruppe. Skal jeg bo på hitra igjen så blir valget enkelt. Anbefales!

Thomas Arne Rønningshaug


 

Takk for et flott opphold på dolmsundet hotell. En minnerikt opphold på Hitra. Man blir fort forelsket i naturen, folket, og den roen som er der. Takk for en flott uke som kursholder på dolmsundet hotell med fantastiske elever, god mat, og flotte naturopplevelser. Anbefales virkelig å besøke vakre Hitra.

Terje Iversen


 
Vi var veldig fornøyd, veldig god mat og god service. Jeg lå i leilighet, og den synes jeg var knallfin!

— Arrangøren, Kurs/konferanse, høsten 2014, 25 pers

 
 

Vi fikk servert nydelig kortreist mat på hotellet !

Her er stemningsrapport fra vårt opphold hos dere:
Tusen takk til Stian og dere som var med på å gjøre vennehelga vår perfekt.
Vi fikk servert nydelig kortreist mat på hotellet !
Hadde spennende båtopplevelse: Rib ut til Hitra Gårdsmat, hvor vi fikk en artig og informativ stund med eier. Hva er utfordringene i kortreist mat! En flott lunsj med flere bidrag fra gården. Grotteosten og Kristines myke anbefales - nydelige oster! Ei flott helg hvor vi ladet batteriene og fikk oppleve hvor flott Hitra er. Takk for flott service- anbefales som turopplevelse :-)

Vennegjeng fra Steinkjer

Høflig og serviceinnstilt betjening

Vi har feiret tre konfirmasjoner på Dolmsundet hotell. I disse anledningene har fått servert god mat, av høflig og serviceinnstilt betjening. Som verter for selskapene har vi følt oss trygge.

— Torunn Hammer og Bjørn Rotnes

 

Nydelig mat og flott service

Tusen takk til Stian og hans dyktige stab som gjennom nydelig mat og flott service gjorde vår jubileumsfest for Hjorten Kjøpesenter til en fantastisk aften!

Kristian Kvalvik, arrangør

Vi fikk mye skryt av maten

Vil bare takke for god mat og service i forbindelse med levering av mat til vårt 90års lag forrige helg.
Vi fikk mye skryt av maten så det er all honnør til dere.
Dere har fått mye god reklame der.
Takker for samarbeidet og skal vi ha et lag igjen tar vi nok kontakt.

Børge Gjertås, Arrangør