Laksens reise; fra rogn til middag

Få et interessant innblikk i hvordan laksen blir produsert

I samarbeid med Kystmuseet tar vi deg med til et topp moderne settefiskanlegg, havfiskanlegg og slakteri.

Dere vil få se og lære om laksens løp fra yngel (liten fisk) og hele veien til ferdig bearbeidet filet. Gjennom en kunnskapsrik formidler vil dere høre om hvordan hele oppdrettseventyret startet på Hitra og frem til i dag. I tillegg vil dere få uavhengig informasjon om fordeler og utfordringer med bransjen. Turen vil vise dere hvor viktig bransjen er når det kommer til skaping av arbeidsplasser langs hele norskekysten. På alle de 3 lokalitetene dere besøker vil dere se topp moderne og høyteknologiske anlegg i drift.

Turen kan avsluttes med laksemåltid i vår restaurant.

Praktisk info om turen

Turen går fra Hitra Hurtigbåtterminal på Sandstad. Dere vil bli transportert i hurtiggående RIB-båter mellom lokalitetene.

Besøkende må være i stand til å dra ut i åpen båt og komme seg opp en liten leider ute på oppdrettsanlegget. Det er ingen nedre aldersgrense, men barn må være i følge med voksen.

Mulighet å arrangere lunsj underveis.

  • Passer fra 4-24 personer

  • Flytedresser, redningsvester, hjelm, briller og gummistøvler

  • Det anbefales å ha på varme klær og fottøy, lue og ev. kamera.

  • Gruppe- og familievennlig aktivitet

  • Varighet ca. 4 timer


 

Kan “fra rogn til middag” passe deres gruppe?

Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud!

 

Flere gruppeaktiviteter

Neste
Neste

Games & Grill - teambuilding og grillbuffet!