Bilvaskeanlegget på Dolmsundet er åpent!

Selvvaskeanlegget i Dolmsundet åpnet igjen fredag 26. februar. Nå er det igjen mulig å få skinnende ren bil i det nye selvvaskeanlegget for biler ved Dolmsundet hotell.

I tillegg til et nytt og moderne selvvaskeanlegg for bil, finner du luftfylling og stor støvsuger til bilen her. Dessuten kan du få både bensin, diesel og avgiftsfri diesel fra pumpene.

- Vi har flyttet luftfylling og støvsuger til østsiden av bygget, mot hotellet, sier daglig leder Einar Hermanstad i Dolmsundet Marina, som driver bensinstasjonen og selvvaskeanlegget.

Vi planlegger også å utvide med ladestasjon for elbil, sier Hermanstad, som håper dette er på plass mot sommeren når ferietrafikken setter inn for fullt.

Bakeri og kafe

- Vi har brukt vinteren godt, og har pusset opp restaurantlokalene ved bensinstasjonen. I løpet av våren åpner vi bakeri og kafe her, og har også planlagt takterasse og uteservering. Her kan gjestene nyte nybakt bakerivarer mens de nyter utsikten utover Frohavet og Dolmsundet, forteller Einar.

Bilvask på Dolmsundet siden tidlig 80-tall

Visste du at bilvaskeanlegget på Dolmsundet er øyregionens eldste, og har vært i drift siden tidlig på 80-tallet. Mange husker nok Ragnars blå bilvaskemaskin med gule vifter. Nå er det altså Einar, Ragnars bror, som drifter det nye selvvaskeanlegget på Dolmsundet.

Bensinstasjonen og vaskeanlegget ligger rett ved siden av hotellet.


Forrige
Forrige

Dolmsundet hotell holder åpent - også i påska 2021.

Neste
Neste

Dolmsundet Hotell kjøper luksusvilla på 400 kvadratmeter