Dolmsundet Hotell kjøper luksusvilla på 400 kvadratmeter

Dolmsundet Hotell har kjøpt Dolmsundet Lodge, en luksusvilla på 400 kvm - beliggende helt i sjøkanten i vakre Dolmsundet.

- Dette er et flott tilskudd i satsingen vår mot firmagrupper og feriemarkedet. Vi har allerede leid dette huset i perioder tidligere, og tilbakemeldingene fra gjestene som har bodd i huset har vært veldig gode. Nå er vi glade for å innlemme Dolmsundet Lodge i vår portefølje permanent, sier daglig leder Stian Vatn ved Dolmsundet Hotell.

Innholdsrikt hus med høy standard

Villaen er på 400 kvm og oppført i 2010. Her finner du store oppholdsrom og stuer, og fullt utstyrt stort kjøkken. 5 store soverom med totalt 14 sengeplasser - alle med eget bad. Stort konferansebord med plass for inntil 24 personer. Eget vaskerom for klær og utstyr. Huset har også sauna, utendørs jacuzzi og egen 30 meter flytebrygge. Flere utendørs terasseområder med piknikbenker, sittegrupper og grillområder. Huset byr på en fantastisk utsikt til Dolmsundet fra nær sagt alle rom.

Passer til mange typer gjester og grupper

Huset passer godt til firmagrupper som vil være for seg selv. Her kan man få servert catering med egen kokk fra vårt hotellkjøkken, eller tilberede måltider selv fra husets innholdsrike kjøkken. Man får anledning til å være helt for seg selv for sine firmaturer, konferanser eller hyggeturer - og kan samtidig ha den servicen man forventer på et hotell.

Med en ny Norgesferie bankende på døra ser vi for oss at en denne eiendommen blir et attraktivt tilbud i år. Huset er allerede bookbart på dolmsundet.no.

 

Videre planer

Dolmsundet hotell Hitra AS overtar eiendommen fra Einar Hermanstad/Dolmsundet AS 15. mars 2021.

Hotellet har planer om å gjøre små tilpasninger og oppgraderinger innendørs og utendørs, bl.a. stupetårn og badestige på brygga, TV-er med vår nye ChromeCast-løsning på husets soverom og stue, m.m.

Med denne nye satsningen har Dolmsundet hotell til sammen nesten 100 enheter og over 250 senger, fordelt på hotellrom, hytter, leiligheter, utleiehus, hybler og nå Dolmsundet Lodge.



Spennende gruppeaktiviteter

Forrige
Forrige

Bilvaskeanlegget på Dolmsundet er åpent!

Neste
Neste

Vintertilbud på takeaway! Bestill takeaway fra nettsiden