Vel gjennomført norsk- og vertskapskurs!

Foto: Cecilia Brurok - Hitra-Frøya lokalavis

Foto: Cecilia Brurok - Hitra-Frøya lokalavis

Explore Hitra inviterte i vinter til et kombinert norsk- og vertskapskurs for ansatte i reiselivsbransjen på Hitra. I likhet med mange andre i reiselivsbransjen gikk Explore Hitra inn i en rolig periode på grunn av koronapandemien. Kurset ble gjennomført med støtte fra Hitra kommunes næringsfond.

- Vi har sett behovet for økt norskkunnskap og lokalkunnskap. Dette er den første gangen det arrangeres et slikt kombinert kurs, og vi har fått gode tilbakemeldinger, sier Venke Glørstad i Explore Hitra.



- Nå kan jeg fortelle i en time om alt det Hitra og Frøya har å tilby

Fra Dolmsundet hotell deltok hele 8 ansatte på dette kurset. Tilbakemeldingene fra kursdeltakerne har ikke latt vente på seg: - Vi har lært mye grammatikk og norske uttrykk. Men mest nytte har jeg hatt av å lære mer om lokal mat og lokale severdigheter. Nå kan jeg sikkert fortelle i en time, om alt det Hitra og Frøya har å tilby, smiler Kristina, servitør og resepsjonist på hotellet.



Foto: Cecilia Brurok - Hitra-Frøya lokalavis

Foto: Cecilia Brurok - Hitra-Frøya lokalavis

Ledelsen på Dolmsundet hotell er også fornøyde med kurset.

- At våre ansatte både forestår og snakker norsk er viktig, men kanskje enda viktigere er god kunnskap om lokale severdigheter, lokal mat og alt det som øyriket har å by på, sier Stian Vatn, daglig leder på Dolmsundet hotell. Vi går mot en ny sommer med “Norges-ferie” og da er både lokalkunnskap og å beherske det norske språket en nøkkelfaktor. Vi gleder oss til sesongen med denne fantastiske gjengen av ansatte!



Flere nyheter fra Dolmsundet hotell her:

Forrige
Forrige

Kick-off med Hitra FK i parken - en uke til ende!

Neste
Neste

Nye teambuildingsøvelser!